u bent hier

Story

Bumaco kantoren en toonzaal

Toen Roel Buelens in 1994 zijn wagen verkocht om voldoende centen bij elkaar te sprokkelen voor de oprichting van Bumaco Koeltechniek, was er al de opleiding, ambitie en de motivatie om het ver te schoppen, maar zelfs in zijn stoutste dromen had hij dit niet kunnen voorspellen…

Vanaf de oprichting is Bumaco actief in het onderhouden en herstellen van HVAC, koel en vriesinstallaties. Dit met een continue service 24/7.
De klanten van Bumaco stelden (en stellen nog steeds) deze service op prijs en al snel kwamen de bestellingen voor nieuwe installaties.

Ondertussen is Bumaco uitgegroeid tot een stevige partner die met zijn 85 vakbekwame en ervaren medewerkers en zijn 35 miljoen Euro omzet zelfs in moeilijke crisisjaren op een financieel gezonde manier verder weet te groeien.
Niet voor niets ontvingen we al 5 jaar op een rij een nominatie als Trends Gazelle ...

De kracht van Bumaco, zijn altijd de mensen gebleken.
Vanaf het begin af aan geloofde Roel in mensen …
‘Vakbekwame mensen kunnen veel aan, maar gemotiveerde vakbekwame mensen die ook nog eens verantwoordelijkheid krijgen, die geven een firma vleugels’.
Doe daar nog eens de kwalitatieve producten waarmee Bumaco werkt bij en je hebt de succesformule !

Deze succesformule passen we sinds 2008 ook toe voor ons zusterbedrijf Solairco voor photovoltaische zonnepanelen, zonneboilers en zwembadverwarming en sinds 2011 voor Kitchco, voor herstelling, onderhoud en plaatsing van professionele keukenapparatuur. Dit dankzij de expertise van de oud medewerkers van Lavigne Grootkeuken.

In 2012 werd Coolair te Duffel mee onder de groep Bumaco genomen. Dit zorgt voor schaalvergroting en extra know how waardoor ook de klassieke verwarmingsmarkt voor particulier en industrie een extra dimensie geven aan de groep.

U leest het goed, u bent bij de Bumaco-groep in goede handen…