Allesomvattende service, monitoring op afstand

Onze dienstverlening op vlak van HVAC in retail, horeca, office of business is letterlijk allesomvattend. Grote gebouwen en vermogens vormen geen enkel probleem. In elke situatie zorgen wij dat elke ruimte de juiste temperatuur en gezonde binnenlucht heeft. Koeling in de zomer en verwarming in de winter, telkens met goed gefilterde lucht en CO²-monitoring. 


  • Sturing en monitoring op afstand

Ook voor de aansturing van de HVAC-systemen kunnen we werken met geavanceerde systemen waarbij automatische sturing en monitoring op afstand centraal staan. Deze sturing verfijnen we tot op het niveau van elke individuele ruimte. 

Altijd een gezond binnenklimaat

Onze vakspecialisten houden elke professionele HVAC-installatie perfect in topconditie. Het juiste onderhoud op het juiste moment garandeert steeds een gezond binnenklimaat met gefilterde en gezuiverde binnenlucht. Onze stipte onderhoudsservice zorgt ervoor en ontzorgt je volledig.

Eigen studiedienst voor HVAC op maat

Onze eigen studie- en calculatiedienst werkt volledig op maat een HVAC-systeem uit dat perfect aan je behoeftes voldoet. Onze technische adviseurs komen op afspraak langs om te luisteren naar je verwachtingen. Daarbij analyseren we meteen ook de technische mogelijkheden. 


Vervolgens gaan we aan de slag om een aangepast technisch voorstel uit te werken. Hiervoor werken we samen met een brede waaier van gerenommeerde leveranciers. Zo bieden we in elke situatie de meest optimale totaaloplossing aan.


Wij garanderen een betrouwbaar en duurzaam HVAC-systeem dat energetisch optimaal functioneert. Na een akkoord over het voorstel, brengen wij de uitgewerkte oplossing met de grootste nauwkeurigheid in de realiteit.  

Klimatisatie in grote gebouwen: VRV of chillers

Grote gebouwen zoals kantoren, industriegebouwen, scholen, verzorgingsinstellingen, ziekenhuizen, hotels,… hebben nood aan HVAC-installaties met een groot vermogen. Ook hiervoor hebben we aangepaste oplossingen.

Welke HVAC-systemen installeren wij?

  • VRV-systemen met luchtgroepen

Een VRV-systeem is gebaseerd op de inverter warmtepomptechnologie waarbij er meerdere binnenunits zijn aangesloten op centraal geplaatste buitenunits. 


Zowel koelen als verwarmen zijn met deze installaties op een uiterst energetische en gebruiksvriendelijke manier mogelijk. Elk binnentoestel is afzonderlijk instelbaar.


  • Warmtepompchillers (ijswatersystemen)

Wij bieden totaaloplossingen met lucht- of watergekoelde warmtepompchillers. Zowel compacte als zeer uitgebreide systemen zijn mogelijk. Volledig op maat werken wij het meest aangewezen systeem uit. 

Kleinere installaties: serverrooms of beperkte kantooroppervlaktes

Wij installeren ook kleinere installaties voor serverrooms, waarbij we kiezen voor een installatie mono- of multisplit. 


Dezelfde oplossingen bieden we aan voor kleinere kantoorruimtes. VRV wordt pas in grote gebouwen rendabel.

Ventilatie op maat van elk gebouw

Elk gebouw heeft nood aan een performant en energiezuinig ventilatiesysteem. Dat garant staat voor een permanente luchtverversing. Zo zorgt het voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. 


Wij ontwerpen en installeren ventilatiesystemen die alle noden en behoeftes van het specifieke gebouw perfect invullen. Onze groepen voor luchtbehandeling variëren inzake capaciteit van 500 tot 20.000m³ per uur.


We voorzien deze ventilatiesystemen van warmterecuperatie en bijhorende componenten. Dit garandeert in elk seizoen een ideaal binnenklimaat. 

Advies & prijsvoorstel

Wij komen langs of maak je afspraak in een showroom bij jou in de buurt.