Solliciteren voor een job bij Bumaco?

Bekijk onze vacatures

Open communicatiesfeer

Bumaco is een no-nonsense bedrijf. Binnen onze organisatie heerst een open communicatiesfeer met een groot onderling respect.


We werken op een eerlijke en transparante manier samen om de beoogde doelstellingen te bereiken. Op die manier is het plezierig werken en komen we samen het verst!

De menselijke factor

De medewerkers vormen de grootste troef van Bumaco. Zij worden dan ook goed in de watten gelegd. Dat blijkt niet alleen uit de goede verloning en de aantrekkelijke extralegale voordelen, maar vooral ook uit de manier waarom we met onze medewerkers omgaan. 


We hechten veel belang aan een warme en uitgebreide verwelkoming, waarbij we veel tijd investeren om jou goed op weg te helpen. Via tal van initiatieven verwelkomen we je in de Bumaco-familie. Samen vormen we een hechte familie waar we op elkaar kunnen vertrouwen. 

Korte afstanden

Onze technici werken vanuit een vestiging bij hen in de buurt. Op die manier beperken we het zinloze en frustrerende tijdverlies met lange woon-werkverplaatsingen. Dit helpt bij het bewaken van een optimale balans werk/privé.

Jouw veiligheid primeert!

Dat al onze medewerkers ’s avonds voldaan maar vooral veilig naar huis kunnen, vormt onze grootste bekommernis. Jouw veiligheid komt voor ons altijd op de eerste plaats. 


Zo voorzien we je van alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, volledig afgestemd op je taken. Verder hebben we een eigen preventieadviseur niveau 1 in dienst. Samen met al onze medewerkers werkt zij elke dag aan een sterke veiligheidscultuur.

Werken aan een duurzame toekomst

Wij geloven in een duurzame toekomst waarbij innovatieve technologieën het verschil maken. Ook op vlak van HVAC en koeltechnieken vallen er nog veel  milieuwinsten te rapen. 


Bumaco behoort op dat vlak tot de pioniers. We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en installeren de modernste installaties. Zo staan we weer een stapje dichter bij een duurzame en energiezuinige wereld. 


Ook onze eigen interne bedrijfsprocessen nemen we voortdurend kritisch onder de loep, om te kijken waar het beter kan op vlak van milieu en duurzaamheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt niet alleen voor Bumaco als bedrijf, maar ook voor iedere medewerker persoonlijk.


Via onze Bumaco Group Academy investeren we fors in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je leert er werken met de modernste technieken en innovatieve gereedschappen. Praktijkgerichte opleidingen die je dagdagelijks kan toepassen, staan daarbij centraal. 


Ook het informele leren op de werkvloer wordt maximaal gestimuleerd. Collega’s met ervaring geven hun kennis en expertise met heel veel plezier door aan nieuwe collega's.

Spontaan solliciteren?

Interesse om voor Bumaco te werken maar geen vacature gezien die bij je past? Stuur ons dan een spontane sollicitatie.