Letterlijk en figuurlijk. Onze bedrijvengroep staat niet stil. Op vijf jaar tijd verdubbelden we ons aantal medewerkers, van 195 naar 400. Sinds maandagmorgen (16 januari 2023) is de laatste fase van de bouw van de Wingtower-site ingegaan. “Met het vierde kantoorgebouw op het Wingepark, is onze bedrijfssite Wingtower binnenkort af. De laatste blok zal de nodige beleving brengen op ons bedrijvencomplex”, vertelt CEO Roel trots.


De bedrijfssite op het Wingepark


Heatco, Electrico en Solairco werkten al een tijdje vanuit het Wingepark. Begin 2022 pakte Bumaco Group er nog uit met een eigen productieatelier voor inox (Inoxplus). Eind 2022 ontstond een nieuwe entiteit Biomedico, die ook haar vaste stek kreeg binnen de Wingtower-site. “Wij zijn een all-in installation & service group. En dat komt wel eens van pas als je zelf een kantoorgebouw gaat bouwen”, lacht projectleider van Bumaco Group Stijn. “We betrekken zoveel mogelijk onze eigen mensen bij de realisatie van het nieuwe gebouw.”Plannen voor het nieuwe gebouw


Met het nieuwe gebouw verhuist Kitchco van de Stationsstraat in Rotselaar naar het Wingepark. Er zal een belevingscenter komen voor professionele klanten uit de horeca- en grootkeukensector. Het center zal bestaan uit een showroom (600m²) en een demoruimte met bar. "Op die manier tonen we onze klanten hoe we van een blanco inox-plaat een afgewerkte keuken bekomen. Mogelijk gemaakt door een prachtige synergie tussen onze dochterbedrijven,” zegt Roel. “Voor het belevingscenter baseren we ons op de bewezen succesformule van Casteleyn. Wandel je binnen en bestel je een nieuwe industriële vaatwasser. Dan kunnen wij door een ruime stock en voorraad de dag zelf of een dag later al leveren.”Wil jij mee met ons groeien?

Ook op zoek naar een stage- of werkplek die bruist van verantwoordelijkheid en flexibiliteit?
Dan heb je geluk, wij zoeken stagiairs en collega’s.