Mooie bekroning voor Bumaco en Bumaco Group 

Unizo bekroonde Bumaco gisterenavond 14/10 tot KMO van het jaar voor Vlaams-Brabant en Brussel.

De award is niet alleen een prijs voor het bedrijf maar ook een erkenning en bekroning voor het werk dat het hele team verzet. Vandaag maar ook de voorbije jaren sinds de start. Ik wil met deze titel tonen dat je trots mag zijn om zelfstandig te ondernemen. Op die manier wil ik ook anderen motiveren om de sprong te wagen, zegt Roel Buelens fier.

Ons bedrijf werd door een jury geselecteerd omwille van ons onderscheidend vermogen op vlak van diverse parameters, zoals financieel beleid, innovatie, personeelsbeleid en marketing. 

Bumaco bekoorde de jury als toonaangevende speler in de sector van koeltechnieken met haar integrale aanpak en financiële resultaten, maar vooral ook door het ondernemerschap dat aan de dag wordt gelegd door zaakvoerder Roel Buelens en zijn team. Op zakelijk vlak wordt doordacht en met een duidelijke lange termijn visie ondernomen, zonder opportuniteiten en innovatie uit de weg te gaan. Er is oog voor hedendaagse uitdagingen en een sterk en uitgebreid team van professionals werd door de jaren heen uitgebouwd. Steeds met een mensgerichte aanpak. Bumaco staat er, maar staat niet stil.” aldus Elke Tielemans, directeur UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel.

Als kersverse provinciale KMO van het Jaar gaan we door naar de nationale finale op 24 november op het UNIZO Topseminar in Brussels Expo. Binnenkort kan je daar stemmen voor ons...

Hieronder zie je ook het bedrijfsfilmpje dat Unizo maakte voor Bumaco in het kader van deze verkiezing.