Bumaco opnieuw Trends Gazelle

2 jaar op rij Trends Gazelle. 12 jaar op rij die bekroning als sterk groeiende onderneming in Vlaams-Brabant, in de categorie 'Grote ondernemingen' 


"20 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 255 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Trends Gazelle wordt u niet op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch. Trends Gazelle wordt u op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cashflow.

"Ik zie dit als een bekroning voor het harde werk en de grote inzet van al onze collega's, een verwezenlijking waar ze terecht trots op mogen zijn," glundert CEO van Bumaco Group Roel Buelens. " Met Bumaco halen we deze nominatie al voor het twaalfde (!!) jaar op rij... Maar het went nooit hoor," knipoogt Buelens, "het motiveert ons vooral om hard te blijven verderwerken!"