Bumaco Group treedt vanaf vandaag in de aandelenstructuur Casteleyn (specialist grootkeukens en horecamaterialen, met jaarlijkse omzet van om en bij de vijf miljoen euro). Ze kiezen in de toekomst resoluut voor een hechte samenwerking om zo elkaars activiteiten te versterken en de slagkracht te vergroten.


Jarenlange kennis en ervaring van families delen en versterken


Roel Buelens begon zijn carrière als ondernemer in 1994 met Bumaco, een bedrijf gespecialiseerd in professionele koeling, airco en warmtepompen. Bumaco groeide enkele jaren later, na slimme investeringen en uitbreidingen ontstond Bumaco Group. Met Kitchco, één van de dochterondernemingen, heeft de bedrijvengroep momenteel al meer dan tien jaar ervaring in professionele keukens en horecamateriaal opgebouwd. Dankzij deze samenwerking wint Bumaco Group kennis en expertise in van vier generaties Casteleyn. 


Ook de firma Casteleyn krijgt op deze manier de kans om haar diensten verder uit te breiden. Dat bevestigt ook CEO Geert Casteleyn, 

Roel en ik hebben veel gemeen. We zijn beide vanuit de rol van technieker gegroeid tot waar we nu zijn. Dit wordt een samenwerking met alleen maar winnaars. Ook onze klanten zullen er hun voordeel uithalen."

De organisatie haalt met deze overeenkomst namelijk de jarenlange expertise van Bumaco omtrent koeltechnieken en airconditioning in huis. Verder rekenen ze als onderdeel van Bumaco Group binnenkort ook op Inox+. Een andere dochteronderneming, die inox op maat van elk project en van elke klant creëert. 


Groei voor beide bedrijven

Door de sterke positie van de firma Casteleyn in West- en Oost-Vlaanderen verstevigt Bumaco Group haar nabijheid en service naar nieuwe en bestaande klanten in deze regio. Verder trekken de twee bedrijven binnenkort samen de projectenmarkt op. Op deze manier wordt het verhaal samen meer en meer schaalbaar. 


Waarom is dit een goede match? 

Service is de basis voor elke verkoop, dat is het motto van onze Bumaco Group. Diezelfde filosofie zag en voelde ik ook meteen bij Casteleyn,"

vertelt CEO Roel Buelens enthousiast. Beide bedrijven vertrekken vanuit een focus op service en kwaliteit. Van bij het begin van elk project tot na de verkoop, in het onderhoud. Verder kiezen Bumaco Group en Casteleyn er beiden steeds voor om te werken met kwaliteitsvolle topmerken. 


Een job als technieker, iets voor jou? 

Dan heb je geluk, want we zoeken regelmatig technisch sterke profielen.
Wie weet, mag jij dan binnenkort wel op pad met Siemen en Jef.