Een stageplaats zoeken is niet makkelijk en dat weet Abdel Boulakhrif maar al te goed. Abdel is specialist in technisch tekenen en dat is toch wel een kenmerkend profiel wat niet veel gevraagd wordt. Met deze reden deed Abdel beroep op zijn bekende buurvrouw, Linde Merckpoel. Zij wilde haar buurjongen maar al te graag helpen. Bumaco zag Linde haar verhaal passeren op Instagram en we regelden zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met Abdel.Meteen aan de slag voor zijn eerste project


Voor ons was het een directe match. Zijn persoonlijkheid, kennis en vaardigheden liggen in een directe lijn met de waarden & normen van Bumaco. Hij was meteen erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Er is geen uitdaging te groot voor Abdel: “Als ik iets niet weet, kijk ik eerst op YouTube zodat ik het zelf kan leren”. Dat is de juiste mentaliteit en ingesteldheid bij Bumaco.

Toen Abdel aan zijn stage begon, vielen we al direct met de deur in huis. Hij mocht meewerken aan een groot maar toch speciaal project: STG. Dat is een kantoorgebouw van drie verdiepen waar hij alle ventilatie voor moest voorzien en alles wat daar bij kwam kijken. Hij leerde hier veel uit: “Ik heb hier geleerd om niet gewoon te tekenen zodat dat mij beter uitkomt, ik leerde tekenen om het leven van de techniekers makkelijker te maken”.De schoolbanken geruild voor zijn bureau en de werven van Bumaco Kempen


Abdel kreeg niet genoeg van Bumaco. Na zijn stageperiode zette hij zijn werk gewoon verder als jobstudent. Waarna hij een vast contract als projectleider aangeboden kreeg. Hij twijfelde wegens de afstand van zijn woonplaats naar het kantoor in de Kempen. Uiteindelijk zei hij toe door de flexibiliteit binnen ons bedrijf. “Ik heb uiteindelijk toegezegd omdat ik vooral projecten rond mijn woonplaats krijg, daar is Bumaco heel flexibel in.”. Bovendien vindt Abdel ook genoeg afwisseling in zijn job als projectleider: “Ik ben fifty-fifty op kantoor en buiten op de werf. De afwisseling vind ik echt zalig”


Als we Abdel vragen wat hij van zijn ervaring bij Bumaco vindt van zijn begin als stagiair tot nu, vast in dienst zegt hij: “Ik word hier geaccepteerd en voel me helemaal thuis”.


Wil jij mee met ons groeien?

Ook op zoek naar een stage- of werkplek die bruist van verantwoordelijkheid en flexibiliteit?
Dan heb je geluk, wij zoeken stagiairs en collega’s.