Eén kamer of je volledige woning? 

Een lucht-lucht warmtepomp is geschikt voor het verwarmen en klimatiseren van één ruimte, meerdere ruimtes tot zelfs een volledige woning. Bij één ruimte spreken we van een monosplit systeem, bij meerdere ruimtes of een volledige woning gaat het over een multisplit airco.


Wij stemmen de installatie perfect af op het beoogde verwarmingsvermogen. Afhankelijk van onze calculaties bepalen we het aantal noodzakelijke buitenunits. 

Verwarming én airco in één systeem

Dankzij inverter technologie kan de lucht-lucht warmtepomp van Daikin ook gebruikt worden voor het koelen van je woning. Verwarming en airconditioning in één systeem!

De meest flexibele verwarmingsoplossing

Lucht-lucht warmtepompen zijn de meest flexibele verwarmingsoplossing. Dankzij de rechtstreekse opwarming (of afkoeling) van de binnenlucht, brengen ze elke ruimte bijzonder snel op de gewenste temperatuur. 


Kleine kamers of grote ruimtes. Nieuwbouw, renovatie of een bestaande woning? In elke situatie biedt deze warmtepomp de perfecte oplossing.

Welk type binnenunit verkies je?

Afhankelijk van het nodige vermogen werken we met één of meerdere buitenunits. Deze worden via leidingen verbonden met de binnenunits. Daarin heb je verschillende opties. 


Wij werken met de warmtepompen van het kwaliteitsmerk Daikin. Voor elke functionele behoefte bieden we met Daikin de perfecte kwaliteitsvolle oplossing die perfect past bij het design van je woning.

Wandmodellen

Meer weten

Vloermodellen

Meer weten

Inbouwcassettes

Meer weten

Kanaaltoestellen

Meer weten

Plafondonderbouwtoestellen

Meer weten

Opbouwcassettes

Meer weten

Advies & prijsvoorstel

Wij komen langs of maak je afspraak in een showroom bij jou in de buurt.