Minimale elektriciteit,
maximaal rendement

De warmtepompboilers van Daikin staan garant voor een maximaal rendement. In één installatie combineren we de energiezuinige werking van een warmtepomp met een goedgeïsoleerde warmteopslag. We werken hiervoor met twee opties: met een buitenunit of ingebouwd.

  • Maximaal rendement

De productie van je sanitair warm water verloopt zo optimaal mogelijk. Eén eenheid elektriciteit zorgt voor maar liefst 3,6 eenheden warm water (= prestatiecoëfficiënt).


  • Fluisterstil

Het systeem werkt onder hoge druk. Toch is een fluisterstille werking gegarandeerd. Op twee meter afstand hoor je amper 36dB.


  • Ook als het koud is buiten

Deze installatie behaalt steeds het beoogde rendement, zelfs bij buitentemperaturen van -15°C.

Een slim systeem

Onze warmtepompboilers functioneren bijzonder slim. Het systeem kan communiceren met een intelligente elektriciteitsmeter, zodat je installatie automatisch de goedkoopste tijdstippen selecteert om warm water te produceren. Dit systeem is volledig future-proof. Wij zorgen voor de vereiste configuratie en alle nodige koppelingen.

In combinatie met zonne-energie

Deze warmtepompboiler kan je zelfs rechtstreeks aansluiten op fotovoltaïsche zonnepanelen. Overtollige elektriciteit gaat zo rechtstreeks naar de productie van sanitair warm water. Ook aansluiten op een thermisch zonnesysteem is een optie, mits bijkomende installatie van een warmtewisselaar.

Advies & prijsvoorstel

Wij komen langs of maak je afspraak in een showroom bij jou in de buurt.